YUM YUM THAI

YUM YUM THAI Burgers & more

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 898 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Yum Yum Thai. Meer weten? Ontdek meer

12 aug 2022 om 9:48 Tussen vriendelijke telefoontje en bezorging zat ruim 20 min, was wat gek gezien afstand. Eten was heerlijk, ga zeker weer bestellen.
11 aug 2022 om 21:25 Super lekker en smaakvol. Snel bezorgd en vriendelijk telefoontje vooraf! Top
10 aug 2022 om 22:12 Heerlijk! En vers! Aanrader!
10 aug 2022 om 21:49 Heerlijk van smaak. Voldoet aan de verwachting. Sneller en nette bezorging.
10 aug 2022 om 8:56 I ordered chicken breast but received thigh. I explicitly checked this on the menu as I dont eat thigh and the menu said chicken breast. I did not like it and it was too late to exchange the food.
9 aug 2022 om 12:27 Very nice food! I can see that this Thai place is getting more busy now. So happy for them. I am a regular customer and quality is always good.
8 aug 2022 om 11:17 De bezorging duurde 2 uur, dus we aten om 22u. Als het druk is bij een restaurant, dan wil ik dat van te voren weten. Ik wacht vooralsnog op een reactie van Thuisbezorgd. De rode curry met tofu was lekker, de garlic chicken was matig.
8 aug 2022 om 10:32 Duurde wat langer dan normaal i.v.m. drukte gaven ze aan. Eten was dubbel en dwars waard. We hebben echt genoten!
8 aug 2022 om 9:33 Delicious pad thai. Food delivery took way too long, almost 1.5h
7 aug 2022 om 10:08 Excellent Pad Thai and curry! Because of gay parade it took longer than usual. They called us and informed us about this. Great service.
7 aug 2022 om 8:16 Heerlijke rode en groene curry met garnalen. En de viskoekjes zoals altijd heerlijk!
5 aug 2022 om 18:01 I always order from thai food from Yum Yum Thai - great food and super fast delivery. They never disappoint!